Beste Bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten.
Een geplaatste bestelling zal wel worden verwerkt,
maar houdt u rekening met een extra levertijd
van ongeveer 1-2 werkdagen
bovenop de aangegeven levertijden.

0486 436434CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

JMS Products Nederland wil U attenderen dat U bij een online aankoop U kunt beroepen op de wet “Kopen op afstand”

Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen. Binnen deze termijn heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen. Neem hiervoor contact op via 0486 436434 of info@beugelstunter.nl

Voorwaarden hiervoor zijn:
- De producten moeten compleet, en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking geretourneerd worden.
- De originele factuur, evenals alle originele toebehoren, dienen mee teruggezonden te worden. Bij ontbreken van een van deze, wordt de retourzending niet geaccepteerd.
- Retourzendingen dienen vooraf aangemeld te worden bij JMS Products Nederland.
- Retourzendingen dienen gefrankeerd aan JMS Products Nederland te worden verstuurd, ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.
- Retourzendingen dienen in een omdoos te worden aangeleverd, zodat de verpakking van het betreffende product niet kan beschadigen en het niet zichtbaar is voor derden welk product het betreft.
- Artikelen in een verzegelde of gesealde verpakking dienen ongeopend geretourneerd te worden.
- Op maat gemaakte of speciaal voor u bestelde artikelen vallen buiten het retourrecht
  Voorbeeld: U besteld 9 meter van een bepaalde kabel, dit is dus een op maat gemaakt artikel.
- 2e hands en refurbished artikelen kunnen uitgesloten zijn van het retourrecht, indien dit zo is wordt dit apart vermeld bij het betreffende artikel.

Na ontvangst van de retourzending wordt allereerst door JMS Products Nederland beoordeeld of deze in originele, ongebruikte staat zijn. Betalingen gedaan aan JMS Products Nederland worden binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetaald. De portokosten worden niet terugbetaald.

JMS Products Nederland behoudt zich het recht voor een percentage van het aankoopbedrag in te houden als retour ontvangen goederen in gebruik genomen of beschadigd zijn. Goederen waarbij het garantiezegel verbroken is of goederen die in aanraking zijn geweest met levensmiddelen of andere hygiënische gronden zijn uitgesloten van retourrecht.

www.beugelstunter.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland